2-in-1-recept: gevulde portobello + frittata
2-in-1-recept: gevulde portobello + frittata

2-in-1-recept: gevulde portobello + frittata

Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 339 kcal
Vet 20.3 g
Verzadigd vet 3.5 g
Koolhydraat 24.7 g
Suiker 7.7 g
Vezel 5.2 g
Eiwit 11.9 g
Zout 1.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij 2 portobello's in schijfjes.

  3. Klop 2 eieren los. Verhit de arachideolie in een pan en bak tot een omelet. Snij in heel fijne reepjes.

  4. Hak de koriander fijn en hou de helft apart voor de frittata hieronder.

  5. Verhit 2 eetl. sesamolie in een pan en bak 4 hele portobello's 3 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en hou warm.

  6. Verhit 2 eetl. sesamolie in dezelfde pan en stoof de diepgevroren Chinamix en de schijfjes portobello 5 min. Voeg de rietsuiker, de sriracha en de sojasaus toe. Laat nog 2 min. bakken. Hou 1/3 van de gebakken groenten apart voor de frittata.

  7. Kook de noedels 1 min. in lichtgezouten water. Giet af en meng 2/3 van de noedels met de omeletreepjes. Hou de rest van de noedels opzij voor de frittata.

  8. Verdeel de noedels over de borden en leg er een gebakken portobello op. Vul met de groenten en werk af met de sesamzaadjes en de koriander.

  9. Lunch voor morgen

  10. Frittata met noedels en gebakken groenten (10 min. + afkoelen)
  11. Klop 4 eieren los en meng er het paneermeel onder. Roer er de opzijgehouden noedels en het restje gebakken groenten onder.

  12. Verhit 2 eetl. sesamolie in een pan en giet er het eiermengsel in. Dek af en laat 5 min. garen op een zacht vuur.

  13. Laat afkoelen en snij in 4. Bestrooi met de opzijgehouden koriander en geef er de slamix bij.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij 2 portobello's in schijfjes.

  3. Klop 2 eieren los. Verhit de arachideolie in een pan en bak tot een omelet. Snij in heel fijne reepjes.

  4. Hak de koriander fijn en hou de helft apart voor de frittata hieronder.

  5. Verhit 2 eetl. sesamolie in een pan en bak 4 hele portobello's 3 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en hou warm.

  6. Verhit 2 eetl. sesamolie in dezelfde pan en stoof de diepgevroren Chinamix en de schijfjes portobello 5 min. Voeg de rietsuiker, de sriracha en de sojasaus toe. Laat nog 2 min. bakken. Hou 1/3 van de gebakken groenten apart voor de frittata.

  7. Kook de noedels 1 min. in lichtgezouten water. Giet af en meng 2/3 van de noedels met de omeletreepjes. Hou de rest van de noedels opzij voor de frittata.

  8. Verdeel de noedels over de borden en leg er een gebakken portobello op. Vul met de groenten en werk af met de sesamzaadjes en de koriander.

  9. Lunch voor morgen

  10. Frittata met noedels en gebakken groenten (10 min. + afkoelen)
  11. Klop 4 eieren los en meng er het paneermeel onder. Roer er de opzijgehouden noedels en het restje gebakken groenten onder.

  12. Verhit 2 eetl. sesamolie in een pan en giet er het eiermengsel in. Dek af en laat 5 min. garen op een zacht vuur.

  13. Laat afkoelen en snij in 4. Bestrooi met de opzijgehouden koriander en geef er de slamix bij.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 339 kcal
Vet 20.3 g
Verzadigd vet 3.5 g
Koolhydraat 24.7 g
Suiker 7.7 g
Vezel 5.2 g
Eiwit 11.9 g
Zout 1.5 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Taras Boulba Blond bier Wijn Alpaca Cabernet Sauvignon D.O. Central Valley - Chili

Bekijk het recept digitaal