- Bewaar

- Bewaar
Aardbeiensoepje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rasp de gember fijn.
-
Bereiding:
-
Doe de (diepgevroren) aardbeien in een pannetje samen met de gember en de honing. Laat 10 min. sudderen op een matig vuur.
-
Mix alles tot een gladde puree en breng op smaak met het citroensap. Laat volledig afkoelen.
-
Afwerking:
-
Serveer met een bolletje vanille-ijs of met muntgranité (zie hiernaast). Garneer eventueel met fruit (verse frambozen, blauwe bessen, braambessen …).
U kan de aardbeien vervangen door frambozen of bosvruchten (diepvries).
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rasp de gember fijn.
-
Bereiding:
-
Doe de (diepgevroren) aardbeien in een pannetje samen met de gember en de honing. Laat 10 min. sudderen op een matig vuur.
-
Mix alles tot een gladde puree en breng op smaak met het citroensap. Laat volledig afkoelen.
-
Afwerking:
-
Serveer met een bolletje vanille-ijs of met muntgranité (zie hiernaast). Garneer eventueel met fruit (verse frambozen, blauwe bessen, braambessen …).
U kan de aardbeien vervangen door frambozen of bosvruchten (diepvries).