- Bewaar

- Bewaar
Abrikozencakejes
Onze drankensuggesties
andere Graindor | Antigua
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven 10 min. voor op 180 °C.
-
Klop de eieren met de suiker tot een romige witte massa.
-
Klop de zachte boter onder dit mengsel.
-
Zeef er de bloem over en meng goed.
-
Meng de abrikozenconfituur met de honing. Schep telkens 1 eetl. deeg in een cakevormpje. Maak er een putje in en doe er een stip abrikozenconfituur in. Bedek met een koffiel. van het deeg.
-
Zet de cakejes ± 15 min. in de voorverwarmde oven. Ze zijn klaar als u er met een mes in prikt (niet in de vulling in het midden) en het er droog uitkomt. Laat de cakejes afkoelen.
Onze drankensuggesties
andere Graindor | Antigua
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven 10 min. voor op 180 °C.
-
Klop de eieren met de suiker tot een romige witte massa.
-
Klop de zachte boter onder dit mengsel.
-
Zeef er de bloem over en meng goed.
-
Meng de abrikozenconfituur met de honing. Schep telkens 1 eetl. deeg in een cakevormpje. Maak er een putje in en doe er een stip abrikozenconfituur in. Bedek met een koffiel. van het deeg.
-
Zet de cakejes ± 15 min. in de voorverwarmde oven. Ze zijn klaar als u er met een mes in prikt (niet in de vulling in het midden) en het er droog uitkomt. Laat de cakejes afkoelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
andere Graindor | Antigua