- Bewaar

- Bewaar
Ajo blanco
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Verkruimel het brood.
-
Pers het knoflook.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Mix de groentebouillon met het verkruimelde brood, het knoflook, het amandelpoeder, de olijfolie, peper en zout tot een gladde soep. Zet enkele uren weg in de koelkast.
-
Bak de amandelschilfers zonder vetstof bruin in een pan met antiaanbaklaag.
-
Afwerking:
-
Roer de soep voor het opdienen goed om. Bestrooi met amandelschilfers en peterselie.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Verkruimel het brood.
-
Pers het knoflook.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Mix de groentebouillon met het verkruimelde brood, het knoflook, het amandelpoeder, de olijfolie, peper en zout tot een gladde soep. Zet enkele uren weg in de koelkast.
-
Bak de amandelschilfers zonder vetstof bruin in een pan met antiaanbaklaag.
-
Afwerking:
-
Roer de soep voor het opdienen goed om. Bestrooi met amandelschilfers en peterselie.