Aperol frosé
Aperol frosé

Aperol frosé

10 min.
6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Enkele uren vooraf (± 3 u. in de diepvries)

  3. Giet de rosé, de Aperol en het sinaasappelsap in een heel brede schotel of doos, zodat de vloeistof niet te hoog komt. Zet ± 3 u. in de diepvries en roer elke 30 min. goed om.

  4. Op het moment zelf (5 min.)
  5. Snij 3 schijfjes van de halve sinaasappel en snij in halvemaantjes. Trek de blaadjes van de takjes munt.

  6. Verdeel de frosé over 6 glazen en werk elk glas af met een stukje sinaasappel en muntblaadjes.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Enkele uren vooraf (± 3 u. in de diepvries)

  3. Giet de rosé, de Aperol en het sinaasappelsap in een heel brede schotel of doos, zodat de vloeistof niet te hoog komt. Zet ± 3 u. in de diepvries en roer elke 30 min. goed om.

  4. Op het moment zelf (5 min.)
  5. Snij 3 schijfjes van de halve sinaasappel en snij in halvemaantjes. Trek de blaadjes van de takjes munt.

  6. Verdeel de frosé over 6 glazen en werk elk glas af met een stukje sinaasappel en muntblaadjes.

Bekijk het recept digitaal