- Bewaar

- Bewaar
Appel in papillot
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Besmeer het midden van 4 vellen aluminiumfolie (± 30 bij 30 cm) met de boter.
-
Schil de appelen en snij in partjes. Verdeel de partjes over de vellen aluminiumfolie (1/2 appel per vel). Bestrooi met de suiker en de kaneel. Besprenkel met het citroensap.
-
Bevochtig elk sneetje cake met 1 eetl. amaretto of calvados. Schik boven op de appelen en vouw de papillotten dicht.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Leg de papillotten 10 min. op een matig warme barbecue.
-
Afwerking:
-
Serveer met een bolletje vanille-ijs.
Voor kinderen kan u de amaretto of calvados vervangen door eenzelfde hoeveelheid rodebessensiroop.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Besmeer het midden van 4 vellen aluminiumfolie (± 30 bij 30 cm) met de boter.
-
Schil de appelen en snij in partjes. Verdeel de partjes over de vellen aluminiumfolie (1/2 appel per vel). Bestrooi met de suiker en de kaneel. Besprenkel met het citroensap.
-
Bevochtig elk sneetje cake met 1 eetl. amaretto of calvados. Schik boven op de appelen en vouw de papillotten dicht.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Leg de papillotten 10 min. op een matig warme barbecue.
-
Afwerking:
-
Serveer met een bolletje vanille-ijs.
Voor kinderen kan u de amaretto of calvados vervangen door eenzelfde hoeveelheid rodebessensiroop.