Appeltoast met camembert
Appeltoast met camembert

Appeltoast met camembert

25 min.
Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 83 kcal
Vet 5.4 g
Koolhydraat 3.7 g
Eiwit 4.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de appel in vier en verwijder het klokhuis. Snij de stukken appel vervolgens in schijfjes van 2 mm en besprenkel met citroensap.

  3. Snij de camembert in dunne plakjes.

  4. Bereiding:
  5. Leg op elk toastje enkele schijfjes appel en een plakje camembert.

  6. Versier met een blaadje basilicum en een snuifje paprikapoeder.

  7. Overgiet met een beetje olijfolie.

  8. Zet de toast gedurende 2,5 min. onder de grill. De kaas moet licht gesmolten zijn.

  9. U kan de toastjes vooraf al ovenklaar maken.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de appel in vier en verwijder het klokhuis. Snij de stukken appel vervolgens in schijfjes van 2 mm en besprenkel met citroensap.

  3. Snij de camembert in dunne plakjes.

  4. Bereiding:
  5. Leg op elk toastje enkele schijfjes appel en een plakje camembert.

  6. Versier met een blaadje basilicum en een snuifje paprikapoeder.

  7. Overgiet met een beetje olijfolie.

  8. Zet de toast gedurende 2,5 min. onder de grill. De kaas moet licht gesmolten zijn.

  9. U kan de toastjes vooraf al ovenklaar maken.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 83 kcal
Vet 5.4 g
Koolhydraat 3.7 g
Eiwit 4.9 g

Bekijk het recept digitaal