- Bewaar

- Bewaar
Aspergequiche met gerookte en wilde zalm
Onze drankensuggesties
Bier Tripel LeFort Sterk blond bier Wijn Mud House Sauvignon Blanc Marlborough Nieuw-Zeeland
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min. + 45 min. in de oven
Verwijder het harde uiteinde van de witte asperges en de groene-aspergepunten. Schil de witte asperges van de top naar de voet.
-
Kook de witte asperges 10 min. in lichtgezouten water. Voeg na 7 min. de groene asperges toe. Giet voorzichtig af.
-
Laat intussen de zalm uit blik uitlekken en maak los met een vork. Rasp de parmezaan.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C. Klop de eieren los in de room. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Rol het kruimeldeeg met het bakpapier uit in een taartvorm. Verdeel er de zalmreepjes en de uitgelekte zalm over. Voeg de witte en de groene asperges toe. Bestrooi met de geraspte parmezaan en overgiet met het eiermengsel.
-
Bak de quiche ± 45 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat lichtjes afkoelen.
-
Pluk de blaadjes van de waterkers en werk er de quiche mee af.
Tip
Deze quiche is lekker lauw en koud.
Onze drankensuggesties
Bier Tripel LeFort Sterk blond bier Wijn Mud House Sauvignon Blanc Marlborough Nieuw-Zeeland
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min. + 45 min. in de oven
Verwijder het harde uiteinde van de witte asperges en de groene-aspergepunten. Schil de witte asperges van de top naar de voet.
-
Kook de witte asperges 10 min. in lichtgezouten water. Voeg na 7 min. de groene asperges toe. Giet voorzichtig af.
-
Laat intussen de zalm uit blik uitlekken en maak los met een vork. Rasp de parmezaan.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C. Klop de eieren los in de room. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Rol het kruimeldeeg met het bakpapier uit in een taartvorm. Verdeel er de zalmreepjes en de uitgelekte zalm over. Voeg de witte en de groene asperges toe. Bestrooi met de geraspte parmezaan en overgiet met het eiermengsel.
-
Bak de quiche ± 45 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat lichtjes afkoelen.
-
Pluk de blaadjes van de waterkers en werk er de quiche mee af.
Tip
Deze quiche is lekker lauw en koud.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tripel LeFort Sterk blond bier Wijn Mud House Sauvignon Blanc Marlborough Nieuw-Zeeland