- Bewaar

- Bewaar
Avocado in krokant speklapje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Pers de halve limoen.
-
Snij de avocado's in 2. Snij elke helft in 3 partjes. Besprenkel met het limoensap.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Kruid de partjes avocado aan 1 kant met zwarte peper. Rol ze in een sneetje spek en leg op een bakplaat met bakpapier. Bak 10 à 12 min. krokant in de voorverwarmde oven.
-
Maak intussen de dipsaus: meng de yoghurt met het bieslook en de olijfolie. Kruid met zwarte peper en fleur de sel.
Serveer de avocadohapjes warm of koud.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Pers de halve limoen.
-
Snij de avocado's in 2. Snij elke helft in 3 partjes. Besprenkel met het limoensap.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Kruid de partjes avocado aan 1 kant met zwarte peper. Rol ze in een sneetje spek en leg op een bakplaat met bakpapier. Bak 10 à 12 min. krokant in de voorverwarmde oven.
-
Maak intussen de dipsaus: meng de yoghurt met het bieslook en de olijfolie. Kruid met zwarte peper en fleur de sel.
Serveer de avocadohapjes warm of koud.