- Bewaar

- Bewaar
Aziatische rolletjes van papier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de ongeschilde komkommer in staafjes van 5 cm. Rasp de wortel.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij samen met het knoflook en de lente-uitjes heel fijn. Meng samen met de sojasaus, het limoensap en de bruine suiker tot een oosters dipsausje.
-
Bereiding:
-
Laat je hulpkok de rijstnoedels 4 min. koken in water met een beetje zout. Giet af.
-
Leg 1 vel rijstpapier kort in lauw water. Leg het voor je en schep er onderaan wat rijstnoedels op. Schik er wat wortelen, sojascheuten, komkommer, garnalen, blaadjes munt en koriander op.
-
Vouw de onderkant van het rijstpapier over de vulling en de zijkanten naar binnen. Rol het daarna op. Maak zo 8 rolletjes.
-
Afwerking:
-
Serveer de rolletjes met het dipsausje.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de ongeschilde komkommer in staafjes van 5 cm. Rasp de wortel.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij samen met het knoflook en de lente-uitjes heel fijn. Meng samen met de sojasaus, het limoensap en de bruine suiker tot een oosters dipsausje.
-
Bereiding:
-
Laat je hulpkok de rijstnoedels 4 min. koken in water met een beetje zout. Giet af.
-
Leg 1 vel rijstpapier kort in lauw water. Leg het voor je en schep er onderaan wat rijstnoedels op. Schik er wat wortelen, sojascheuten, komkommer, garnalen, blaadjes munt en koriander op.
-
Vouw de onderkant van het rijstpapier over de vulling en de zijkanten naar binnen. Rol het daarna op. Maak zo 8 rolletjes.
-
Afwerking:
-
Serveer de rolletjes met het dipsausje.