- Bewaar

- Bewaar
Barbecueburger met gegrilde courgette en mozzarella
Onze drankensuggesties
Wijn Jean Gamay Noir Vin de France Bier Troubadour Magma amberkleurige tripel IPA
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de courgette in de lengte in dunne plakken. Snij de sneetjes bacon in 2. Meng de helft van de olijfolie met de oregano.
-
Leg de plakken courgette op een bakplaat met bakpapier en bestrijk met de oregano-olie. Kruid met peper en zout. Leg ook de bacon op de bakplaat. Zet 12 min. in de voorverwarmde oven en draai halverwege om.
-
Snij intussen de kerstomaten in schijfjes. Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes. Besprenkel met het limoensap.
-
Zet het Turks brood de laatste 6 min. mee in de oven op het ovenrooster.
-
Verhit intussen de rest van de olijfolie in een grillpan en bak de barbecueburgers ± 3 min. aan elke kant.
-
Snij het brood open. Verdeel de slamix, de kerstomaten en de avocado over de onderste helft. Schik er dan de burgers, de mozzarella en de bacon op. Verdeel er de srirachasaus over. Vouw de plakken courgette dubbel en schik ze op het brood. Werk af met de geroosterde uitjes.
-
Dek het brood af met de bovenste helft en snij in 4 gelijke stukken. Zet vast met een prikker.
Barbecueweer?
Bak de burgers en het brood dan op de barbecue.
Onze drankensuggesties
Wijn Jean Gamay Noir Vin de France Bier Troubadour Magma amberkleurige tripel IPA
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de courgette in de lengte in dunne plakken. Snij de sneetjes bacon in 2. Meng de helft van de olijfolie met de oregano.
-
Leg de plakken courgette op een bakplaat met bakpapier en bestrijk met de oregano-olie. Kruid met peper en zout. Leg ook de bacon op de bakplaat. Zet 12 min. in de voorverwarmde oven en draai halverwege om.
-
Snij intussen de kerstomaten in schijfjes. Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes. Besprenkel met het limoensap.
-
Zet het Turks brood de laatste 6 min. mee in de oven op het ovenrooster.
-
Verhit intussen de rest van de olijfolie in een grillpan en bak de barbecueburgers ± 3 min. aan elke kant.
-
Snij het brood open. Verdeel de slamix, de kerstomaten en de avocado over de onderste helft. Schik er dan de burgers, de mozzarella en de bacon op. Verdeel er de srirachasaus over. Vouw de plakken courgette dubbel en schik ze op het brood. Werk af met de geroosterde uitjes.
-
Dek het brood af met de bovenste helft en snij in 4 gelijke stukken. Zet vast met een prikker.
Barbecueweer?
Bak de burgers en het brood dan op de barbecue.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Jean Gamay Noir Vin de France Bier Troubadour Magma amberkleurige tripel IPA