- Bewaar

- Bewaar
Bladerdeegtaartje met courgette en mozzarella
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Wijn Veneto I.G.T. Garganega - Le Cenge - Veneto - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de plakken bladerdeeg 10 min. ontdooien op kamertemperatuur.
-
Prik er een paar keer in met een vork.
-
Snij de ongeschilde courgettes in dunne plakjes.
-
Snij de citroen in 8 dunne schijfjes.
-
Laat de mozzarella goed uitlekken en scheur in stukjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Leg een vel bakpapier op een bakplaat en schik er de plakken bladerdeeg op.
-
Besmeer de plakken tot op 1 cm van de rand rijkelijk met een of verschillende soorten hummus naar keuze. Vouw de randen 1/2 cm naar binnen.
-
Verdeel er de plakjes courgette over en leg er 2 schijfjes citroen op. Kruid met de tijm, peper en zout en bestuif met olijfolie.
-
Zet de taartjes ± 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal de taartjes uit de oven en verdeel er de stukjes mozzarella over. Zet nog enkele min. in de oven tot de kaas lichtjes gesmolten is. Haal uit de oven en verwijder de schijfjes citroen.
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Wijn Veneto I.G.T. Garganega - Le Cenge - Veneto - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de plakken bladerdeeg 10 min. ontdooien op kamertemperatuur.
-
Prik er een paar keer in met een vork.
-
Snij de ongeschilde courgettes in dunne plakjes.
-
Snij de citroen in 8 dunne schijfjes.
-
Laat de mozzarella goed uitlekken en scheur in stukjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Leg een vel bakpapier op een bakplaat en schik er de plakken bladerdeeg op.
-
Besmeer de plakken tot op 1 cm van de rand rijkelijk met een of verschillende soorten hummus naar keuze. Vouw de randen 1/2 cm naar binnen.
-
Verdeel er de plakjes courgette over en leg er 2 schijfjes citroen op. Kruid met de tijm, peper en zout en bestuif met olijfolie.
-
Zet de taartjes ± 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal de taartjes uit de oven en verdeel er de stukjes mozzarella over. Zet nog enkele min. in de oven tot de kaas lichtjes gesmolten is. Haal uit de oven en verwijder de schijfjes citroen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Wijn Veneto I.G.T. Garganega - Le Cenge - Veneto - Italië