- Bewaar

- Bewaar
Bloemenbrood met pompoen en coppa
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min. + 20 min. in de oven
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn. Schil de pompoen, verwijder de pitjes en de draden en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook 1 à 2 min. Voeg de pompoen toe en stoof nog ± 10 min. op een zacht vuur. Kruid met peper en zout en voeg de salie toe. Mix tot een gladde puree.
-
Rol het eerste bladerdeeg met bakpapier uit op een ovenplaat. Besmeer met de pompoenpuree en beleg met de sneetjes coppa. Leg er de andere rol bladerdeeg over.
-
Snij ‘bloemblaadjes’ uit het deeg, ± 5 cm van het midden van het deeg. Draai elk reepje twee keer om. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
25 min. + 20 min. in de oven
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn. Schil de pompoen, verwijder de pitjes en de draden en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook 1 à 2 min. Voeg de pompoen toe en stoof nog ± 10 min. op een zacht vuur. Kruid met peper en zout en voeg de salie toe. Mix tot een gladde puree.
-
Rol het eerste bladerdeeg met bakpapier uit op een ovenplaat. Besmeer met de pompoenpuree en beleg met de sneetjes coppa. Leg er de andere rol bladerdeeg over.
-
Snij ‘bloemblaadjes’ uit het deeg, ± 5 cm van het midden van het deeg. Draai elk reepje twee keer om. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.