Bloemkoolroosjes in Ganda-ham
Bloemkoolroosjes in Ganda-ham

Bloemkoolroosjes in Ganda-ham

20 min.
Aperitiefhapje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 48 kcal
Vet 3.5 g
Koolhydraat 0.5 g
Eiwit 3.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook de bloemkoolroosjes 10 min. halfgaar in lichtgezouten water en giet af.

  3. Snij ondertussen de Ganda-ham in de lengte in 2 en verdeel er de kruidenkaas over.

  4. Leg er een bloemkoolroosje op en vouw dicht. Zet vast met een cocktailprikker.

  5. Bak 2 à 3 min. in een pan of op de barbecue.

Tip

Voor extra smaak kook de bloemkoolroosjes in water met een blokje groente bouillon. Kruid ze nadien bij met versgemalen zwarte peper.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook de bloemkoolroosjes 10 min. halfgaar in lichtgezouten water en giet af.

  3. Snij ondertussen de Ganda-ham in de lengte in 2 en verdeel er de kruidenkaas over.

  4. Leg er een bloemkoolroosje op en vouw dicht. Zet vast met een cocktailprikker.

  5. Bak 2 à 3 min. in een pan of op de barbecue.

Tip

Voor extra smaak kook de bloemkoolroosjes in water met een blokje groente bouillon. Kruid ze nadien bij met versgemalen zwarte peper.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 48 kcal
Vet 3.5 g
Koolhydraat 0.5 g
Eiwit 3.5 g

Bekijk het recept digitaal