- Bewaar

- Bewaar
Bloemkoolspread met garnalen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verdeel de bloemkool in kleine roosjes en kook ± 15 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat goed uitlekken.
-
Hak ondertussen de hazelnoten fijn (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Prak de uitgelekte bloemkool fijn met een vork en meng er de Griekse yoghurt, het fijngesnipperde knoflook en de fijngehakte hazelnoten onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Bestrooi met de garnalen.
-
Afwerking:
-
Werk af met de muntblaadjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verdeel de bloemkool in kleine roosjes en kook ± 15 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat goed uitlekken.
-
Hak ondertussen de hazelnoten fijn (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Prak de uitgelekte bloemkool fijn met een vork en meng er de Griekse yoghurt, het fijngesnipperde knoflook en de fijngehakte hazelnoten onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Bestrooi met de garnalen.
-
Afwerking:
-
Werk af met de muntblaadjes.