- Bewaar

- Bewaar
Broccolipuree met saus van mini-uien en blinde vink
Onze drankensuggesties
Bier Leffe Bruin Donker abdijbier Wijn Artisans Partisans 'Lunà' A.O.P. Fitou
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Snij de uien in dunne kwartjes.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Snij de broccoli in roosjes, schil de steel en snij in gelijke staafjes.
-
1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg na 10 min. de broccoli toe. Giet af en prak met 1 eetl. boter tot puree. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
2 Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de blinde vinken goudbruin aan alle kanten. Voeg de uien toe en bak 5 min. Overgiet met de rode wijn en de runderfond en laat 15 à 20 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Verdeel de puree over de borden en schik er en een blinde vink naast. Lepel er de uiensaus over.
Onze drankensuggesties
Bier Leffe Bruin Donker abdijbier Wijn Artisans Partisans 'Lunà' A.O.P. Fitou
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Snij de uien in dunne kwartjes.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Snij de broccoli in roosjes, schil de steel en snij in gelijke staafjes.
-
1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg na 10 min. de broccoli toe. Giet af en prak met 1 eetl. boter tot puree. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
2 Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de blinde vinken goudbruin aan alle kanten. Voeg de uien toe en bak 5 min. Overgiet met de rode wijn en de runderfond en laat 15 à 20 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Verdeel de puree over de borden en schik er en een blinde vink naast. Lepel er de uiensaus over.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Leffe Bruin Donker abdijbier Wijn Artisans Partisans 'Lunà' A.O.P. Fitou