- Bewaar

- Bewaar
Brochettes met ovenaardappeltjes en Griekse salade
Onze drankensuggesties
Bier Affligem Blond Abdijbie
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (35 min.)
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Schil de aardappelen en snij ze in blokjes van ± 2 cm. Leg ze naast elkaar in een ruime ovenschaal. Besprenkel met 4 eetl. olie uit de bokaal met kaasblokjes en meng goed door elkaar. Bak 25 à 30 min. gaar in de voorverwarmde oven.
-
Snij intussen de rode ui in ringen, de halve komkommer in schijfjes en de tomaten in partjes.
-
Meng de gemengde sla met de uiringen, de komkommerschijfjes, de tomatenpartjes en de kaasblokjes.
-
Maak de dressing: roer 1 eetl. olie uit de bokaal met kaasblokjes onder de Griekse yoghurt en kruid met peper en zout.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Gril de brochettes naar smaak 5 à 10 min. op de barbecue.
-
Afwerking:
-
Besprenkel de salade vlak voor het opdienen met de dressing.
Onze drankensuggesties
Bier Affligem Blond Abdijbie
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (35 min.)
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Schil de aardappelen en snij ze in blokjes van ± 2 cm. Leg ze naast elkaar in een ruime ovenschaal. Besprenkel met 4 eetl. olie uit de bokaal met kaasblokjes en meng goed door elkaar. Bak 25 à 30 min. gaar in de voorverwarmde oven.
-
Snij intussen de rode ui in ringen, de halve komkommer in schijfjes en de tomaten in partjes.
-
Meng de gemengde sla met de uiringen, de komkommerschijfjes, de tomatenpartjes en de kaasblokjes.
-
Maak de dressing: roer 1 eetl. olie uit de bokaal met kaasblokjes onder de Griekse yoghurt en kruid met peper en zout.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Gril de brochettes naar smaak 5 à 10 min. op de barbecue.
-
Afwerking:
-
Besprenkel de salade vlak voor het opdienen met de dressing.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Affligem Blond Abdijbie