- Bewaar

- Bewaar
Broodhapje met krab
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
10 min
-
Kook de kwarteleitjes 3 min. in water. Giet af en laat afkoelen. Pel ze en snij in de lengte in 2.
-
Maak met een dunschiller 4 linten van de ongeschilde komkommer (in de lengte) en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Snij de radijzen in dunne schijfjes.
-
Snij de korsten van de sneetjes brood.
-
Besmeer het witte brood met de krabsalade en verdeel er de schijfjes radijs over. Bedek met het bruine brood.
-
Snij de boterham in 4 gelijke stukken. Wikkel een komkommerlint rond elk stuk en eindig bovenaan met het lint. Prik 2 halve kwarteleitjes in elk stuk.
Variant
Ook lekker met noordzeesalade of tonijnsalade.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
10 min
-
Kook de kwarteleitjes 3 min. in water. Giet af en laat afkoelen. Pel ze en snij in de lengte in 2.
-
Maak met een dunschiller 4 linten van de ongeschilde komkommer (in de lengte) en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Snij de radijzen in dunne schijfjes.
-
Snij de korsten van de sneetjes brood.
-
Besmeer het witte brood met de krabsalade en verdeel er de schijfjes radijs over. Bedek met het bruine brood.
-
Snij de boterham in 4 gelijke stukken. Wikkel een komkommerlint rond elk stuk en eindig bovenaan met het lint. Prik 2 halve kwarteleitjes in elk stuk.
Variant
Ook lekker met noordzeesalade of tonijnsalade.