Broodje spiegelei met zalm en garnaal
Broodje spiegelei met zalm en garnaal

Broodje spiegelei met zalm en garnaal

25 min.
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 237 kcal
Vet 7.7 g
Koolhydraat 24.9 g
Eiwit 16.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Snij een dekseltje van de pistolets en verwijder het broodkruim binnenin. Schik de onderste pistolethelften en de deksels op een bakplaat.

  4. Verdeel de zalmreepjes en de garnalen over de pistolets.

  5. Breek er telkens 1 ei over en zorg ervoor dat de eidooier heel blijft. Kruid met peper en zout.

  6. Zet 10 à 12 min. in de voorverwarmde oven. Als de pistolets te bruin kleuren, dek ze dan af met aluminiumfolie. Zo kan het ei verder garen.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Snij een dekseltje van de pistolets en verwijder het broodkruim binnenin. Schik de onderste pistolethelften en de deksels op een bakplaat.

  4. Verdeel de zalmreepjes en de garnalen over de pistolets.

  5. Breek er telkens 1 ei over en zorg ervoor dat de eidooier heel blijft. Kruid met peper en zout.

  6. Zet 10 à 12 min. in de voorverwarmde oven. Als de pistolets te bruin kleuren, dek ze dan af met aluminiumfolie. Zo kan het ei verder garen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 237 kcal
Vet 7.7 g
Koolhydraat 24.9 g
Eiwit 16.9 g

Bekijk het recept digitaal