- Bewaar

- Bewaar
Brownies met gember en pompoen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
1 u.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Hak de noten grof en rasp de gember.
-
Snij het vruchtvlees van de verse pompoen in kleine blokjes van 1 cm.
-
Kook de pompoenblokjes 10 min. in kokend water. Giet af en plet tot een gladde puree.
-
Smelt de chocolade au bain-marie (zet een hittebestendige kom boven een kleine kookpot met heet water; de kom mag het water niet raken).
-
Pureer de pompoenblokjes tot een gladde puree.
-
Smelt de chocolade au bain marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken).
-
Klop de eieren los met 3 el olie, de suiker, de vanillesuiker, 175 g bloem en de gember tot een homogeen deeg. Roer er de pompoenpuree door, daarna de gesmolten chocolade. Voeg de gehakte noten, de pijnboompitten en 1 kl gember toe en meng goed.
-
Vet een rechthoekige ovenschaal in met 1 kl olie en bestuif met 1 kl bloem. Giet er het browniemengsel in. Zet 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Laissez reposer le biscuit durant 10 min dans le plat, hors du four. Démoulez-le et laissez-le complètement refroidir sur une grille.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
1 u.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Hak de noten grof en rasp de gember.
-
Snij het vruchtvlees van de verse pompoen in kleine blokjes van 1 cm.
-
Kook de pompoenblokjes 10 min. in kokend water. Giet af en plet tot een gladde puree.
-
Smelt de chocolade au bain-marie (zet een hittebestendige kom boven een kleine kookpot met heet water; de kom mag het water niet raken).
-
Pureer de pompoenblokjes tot een gladde puree.
-
Smelt de chocolade au bain marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken).
-
Klop de eieren los met 3 el olie, de suiker, de vanillesuiker, 175 g bloem en de gember tot een homogeen deeg. Roer er de pompoenpuree door, daarna de gesmolten chocolade. Voeg de gehakte noten, de pijnboompitten en 1 kl gember toe en meng goed.
-
Vet een rechthoekige ovenschaal in met 1 kl olie en bestuif met 1 kl bloem. Giet er het browniemengsel in. Zet 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Laissez reposer le biscuit durant 10 min dans le plat, hors du four. Démoulez-le et laissez-le complètement refroidir sur une grille.