- Bewaar

- Bewaar
Bruschetta met zwarte pens
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Rooster de sneetjes peperkoek in een broodrooster of onder de ovengrill. Hak ze heel fijn met een groot mes.
-
Snipper de sjalot fijn en rasp de ongeschilde appel.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de sjalot glazig.
-
Voeg de geraspte appel toe en bak 2 min.
-
Haal het vel van de zwarte pensen en prak het vlees met een vork fijn in de pan. Roerbak 2 min. Kruid met peper en zout.
-
Snij het stokbrood in 15 gelijke sneetjes en verdeel er de zwarte pens over. Bestrooi met de peperkoek.
-
Schik de sneetjes stokbrood naast elkaar op een bakplaat en zet ze ± 5 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Werk af met een blaadje peterselie.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Rooster de sneetjes peperkoek in een broodrooster of onder de ovengrill. Hak ze heel fijn met een groot mes.
-
Snipper de sjalot fijn en rasp de ongeschilde appel.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de sjalot glazig.
-
Voeg de geraspte appel toe en bak 2 min.
-
Haal het vel van de zwarte pensen en prak het vlees met een vork fijn in de pan. Roerbak 2 min. Kruid met peper en zout.
-
Snij het stokbrood in 15 gelijke sneetjes en verdeel er de zwarte pens over. Bestrooi met de peperkoek.
-
Schik de sneetjes stokbrood naast elkaar op een bakplaat en zet ze ± 5 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Werk af met een blaadje peterselie.