- Bewaar

- Bewaar
Bruschetta's met peer, gedroogde ham en brie
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Snij de ongeschilde peren elk in 8 partjes.
-
Verdeel de sneetjes Ganda-ham in de lengte in 2.
-
Snij de brie in 16 dunne sneetjes. Snij ook de ciabatta in 16 sneetjes.
-
Rits de blaadjes van de takjes tijm.
-
Hak de walnootpitten grof.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Leg de sneetjes ciabatta op een ovenrooster en besprenkel met de olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet 5 min. in de voorverwarmde oven.
-
Wikkel intussen een reepje ham rond elk stukje peer.
-
Haal de sneetjes ciabatta uit de oven. Beleg met de brie en de peer met ham. Zet 5 min. in de hete oven.
-
Haal uit de oven en bedruppel met de honing. Werk af met de walnootpitten en de tijm.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Snij de ongeschilde peren elk in 8 partjes.
-
Verdeel de sneetjes Ganda-ham in de lengte in 2.
-
Snij de brie in 16 dunne sneetjes. Snij ook de ciabatta in 16 sneetjes.
-
Rits de blaadjes van de takjes tijm.
-
Hak de walnootpitten grof.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Leg de sneetjes ciabatta op een ovenrooster en besprenkel met de olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet 5 min. in de voorverwarmde oven.
-
Wikkel intussen een reepje ham rond elk stukje peer.
-
Haal de sneetjes ciabatta uit de oven. Beleg met de brie en de peer met ham. Zet 5 min. in de hete oven.
-
Haal uit de oven en bedruppel met de honing. Werk af met de walnootpitten en de tijm.