Bruschetta's met peer, gedroogde ham en brie
Bruschetta's met peer, gedroogde ham en brie

Bruschetta's met peer, gedroogde ham en brie

20 min.
Aperitiefhapje
16 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 161 kcal
Vet 8.3 g
Verzadigd vet 3.6 g
Koolhydraat 13.5 g
Suiker 4.2 g
Vezel 1 g
Eiwit 7.4 g
Zout 1.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Snij de ongeschilde peren elk in 8 partjes.

  2. Verdeel de sneetjes Ganda-ham in de lengte in 2.

  3. Snij de brie in 16 dunne sneetjes. Snij ook de ciabatta in 16 sneetjes.

  4. Rits de blaadjes van de takjes tijm.

  5. Hak de walnootpitten grof.

  6. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  7. Leg de sneetjes ciabatta op een ovenrooster en besprenkel met de olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet 5 min. in de voorverwarmde oven.

  8. Wikkel intussen een reepje ham rond elk stukje peer.

  9. Haal de sneetjes ciabatta uit de oven. Beleg met de brie en de peer met ham. Zet 5 min. in de hete oven.

  10. Haal uit de oven en bedruppel met de honing. Werk af met de walnootpitten en de tijm.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Snij de ongeschilde peren elk in 8 partjes.

  2. Verdeel de sneetjes Ganda-ham in de lengte in 2.

  3. Snij de brie in 16 dunne sneetjes. Snij ook de ciabatta in 16 sneetjes.

  4. Rits de blaadjes van de takjes tijm.

  5. Hak de walnootpitten grof.

  6. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  7. Leg de sneetjes ciabatta op een ovenrooster en besprenkel met de olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet 5 min. in de voorverwarmde oven.

  8. Wikkel intussen een reepje ham rond elk stukje peer.

  9. Haal de sneetjes ciabatta uit de oven. Beleg met de brie en de peer met ham. Zet 5 min. in de hete oven.

  10. Haal uit de oven en bedruppel met de honing. Werk af met de walnootpitten en de tijm.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 161 kcal
Vet 8.3 g
Verzadigd vet 3.6 g
Koolhydraat 13.5 g
Suiker 4.2 g
Vezel 1 g
Eiwit 7.4 g
Zout 1.1 g

Bekijk het recept digitaal