- Bewaar

- Bewaar
Butternut-bulgur met spinazie en rozijnen
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Château Pauly la Martinette A.O.P. Bordeaux
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Schil de butternutpompoen en verwijder de draden en de pitten. Snij het vruchtvlees in blokjes van 2 cm.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verdeel de pompoen over een bakplaat met bakpapier en meng er de lijfolie, de bruine suiker, het paprikapoeder, het komijnpoeder, het korianderpoeder, peper en zout onder. Zet ± 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Doe ondertussen de bulgur in een mengkom en overgiet met de hete groentebouillon. Dek af en laat 10 à 15 min. zwellen. Roer los met een vork en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Meng de pompoen, de spinazie en de rozijnen onder de bulgur. Bestrooi met de pompoenpitten.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (20 min.) 1 Schil 100 g butternutpompoen en snij in blokjes. Kook samen met 30 g bulgur en 30 g verse spinazie 15 min. gaar. Giet af. 2 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Château Pauly la Martinette A.O.P. Bordeaux
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Schil de butternutpompoen en verwijder de draden en de pitten. Snij het vruchtvlees in blokjes van 2 cm.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verdeel de pompoen over een bakplaat met bakpapier en meng er de lijfolie, de bruine suiker, het paprikapoeder, het komijnpoeder, het korianderpoeder, peper en zout onder. Zet ± 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Doe ondertussen de bulgur in een mengkom en overgiet met de hete groentebouillon. Dek af en laat 10 à 15 min. zwellen. Roer los met een vork en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Meng de pompoen, de spinazie en de rozijnen onder de bulgur. Bestrooi met de pompoenpitten.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (20 min.) 1 Schil 100 g butternutpompoen en snij in blokjes. Kook samen met 30 g bulgur en 30 g verse spinazie 15 min. gaar. Giet af. 2 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Château Pauly la Martinette A.O.P. Bordeaux