Cake quatre-quarts
Cake quatre-quarts

Cake quatre-quarts

1 u. 15 min.
Tussendoortje
10 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 336 kcal
Vet 19.7 g
Verzadigd vet 12.3 g
Koolhydraat 34.8 g
Suiker 20.5 g
Vezel 0.4 g
Eiwit 4.8 g
Zout 0.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Klop 200 g boter en de suiker in een mengkom op tot een witachtig beslag.

  4. Klop er een voor een de eieren onder.

  5. Zeef de bloem boven het beslag en meng goed.

  6. Klop 5 min. met de mixer tot een licht en luchtig geheel.

  7. Vet een cakevorm in met 1 eetl. boter en giet er het beslag in. Zet 1 u. in de voorverwarmde oven. De cake is klaar als u er een scherp mes insteekt en het er droog uitkomt.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Klop 200 g boter en de suiker in een mengkom op tot een witachtig beslag.

  4. Klop er een voor een de eieren onder.

  5. Zeef de bloem boven het beslag en meng goed.

  6. Klop 5 min. met de mixer tot een licht en luchtig geheel.

  7. Vet een cakevorm in met 1 eetl. boter en giet er het beslag in. Zet 1 u. in de voorverwarmde oven. De cake is klaar als u er een scherp mes insteekt en het er droog uitkomt.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 336 kcal
Vet 19.7 g
Verzadigd vet 12.3 g
Koolhydraat 34.8 g
Suiker 20.5 g
Vezel 0.4 g
Eiwit 4.8 g
Zout 0.1 g

Bekijk het recept digitaal