- Bewaar
- Bewaar
Cake quatre-quarts
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Klop 200 g boter en de suiker in een mengkom op tot een witachtig beslag.
-
Klop er een voor een de eieren onder.
-
Zeef de bloem boven het beslag en meng goed.
-
Klop 5 min. met de mixer tot een licht en luchtig geheel.
-
Vet een cakevorm in met 1 eetl. boter en giet er het beslag in. Zet 1 u. in de voorverwarmde oven. De cake is klaar als u er een scherp mes insteekt en het er droog uitkomt.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Klop 200 g boter en de suiker in een mengkom op tot een witachtig beslag.
-
Klop er een voor een de eieren onder.
-
Zeef de bloem boven het beslag en meng goed.
-
Klop 5 min. met de mixer tot een licht en luchtig geheel.
-
Vet een cakevorm in met 1 eetl. boter en giet er het beslag in. Zet 1 u. in de voorverwarmde oven. De cake is klaar als u er een scherp mes insteekt en het er droog uitkomt.