In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Verdeel het gedroogd bergvlees in cirkelvorm over de bordjes. Mix voor de dressing de rucola met de olijfolie, de rode wijnazijn, de hazel- of walnoten, peper en zout. Voeg indien nodig een scheutje water toe.
Spreid 2 eetl. rucoladressing op elk bordje vlees, samen met enkele krullen parmezaan en wat peper uit de molen.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Verdeel het gedroogd bergvlees in cirkelvorm over de bordjes. Mix voor de dressing de rucola met de olijfolie, de rode wijnazijn, de hazel- of walnoten, peper en zout. Voeg indien nodig een scheutje water toe.
Spreid 2 eetl. rucoladressing op elk bordje vlees, samen met enkele krullen parmezaan en wat peper uit de molen.