Carpaccio van bergvlees met rucoladressing
Carpaccio van bergvlees met rucoladressing

Carpaccio van bergvlees met rucoladressing

15 min.
Aperitiefhapje
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 367 kcal
Vet 32.1 g
Koolhydraat 0.6 g
Eiwit 17.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verdeel het gedroogd bergvlees in cirkelvorm over de bordjes. Mix voor de dressing de rucola met de olijfolie, de rode wijnazijn, de hazel- of walnoten, peper en zout. Voeg indien nodig een scheutje water toe.

  3. Spreid 2 eetl. rucoladressing op elk bordje vlees, samen met enkele krullen parmezaan en wat peper uit de molen.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verdeel het gedroogd bergvlees in cirkelvorm over de bordjes. Mix voor de dressing de rucola met de olijfolie, de rode wijnazijn, de hazel- of walnoten, peper en zout. Voeg indien nodig een scheutje water toe.

  3. Spreid 2 eetl. rucoladressing op elk bordje vlees, samen met enkele krullen parmezaan en wat peper uit de molen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 367 kcal
Vet 32.1 g
Koolhydraat 0.6 g
Eiwit 17.7 g

Bekijk het recept digitaal