- Bewaar

- Bewaar
Chateaubriand en orecchiette met knolselder
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn Argento Malbec Mendoza - Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de knolselder en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de knolselder 10 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de lente-uitjes 1 min. Bestrooi met de bloem en overgiet met de melk. Meng goed tot een lichtgebonden saus.
-
Voeg de knolselder toe aan de saus en kruid met peper en zout.
-
Meng de saus onder de pasta.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de steaks 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en laat verder bakken naar smaak.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en werk af met 2 à 3 sprietjes bieslook. Snij het vlees in schuine sneetjes en verdeel over de borden. Lepel er wat braadvocht over.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding : 15 min. 1 Schil 100 g knolselder en snij in blokjes. Snij 30 g steak chateaubriand fijn. 2 Kook de knolselder, het vlees en 30 g orecchiette (pasta) 10 min. in water. Giet af. 3 Mix fijn en meng met 1 koffiel. plantaardige olie.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn Argento Malbec Mendoza - Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de knolselder en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de knolselder 10 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de lente-uitjes 1 min. Bestrooi met de bloem en overgiet met de melk. Meng goed tot een lichtgebonden saus.
-
Voeg de knolselder toe aan de saus en kruid met peper en zout.
-
Meng de saus onder de pasta.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de steaks 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en laat verder bakken naar smaak.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en werk af met 2 à 3 sprietjes bieslook. Snij het vlees in schuine sneetjes en verdeel over de borden. Lepel er wat braadvocht over.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding : 15 min. 1 Schil 100 g knolselder en snij in blokjes. Snij 30 g steak chateaubriand fijn. 2 Kook de knolselder, het vlees en 30 g orecchiette (pasta) 10 min. in water. Giet af. 3 Mix fijn en meng met 1 koffiel. plantaardige olie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn Argento Malbec Mendoza - Argentinië