- Bewaar

- Bewaar
Chili con carne met aardappeldeksel
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Rood Wijn Cono Sur Pinot Noir Reserva Especial - Casablanca Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Snij de stengels selder en de wortelen in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen ± 25 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af, prak fijn en meng er de melk onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Verwarm ondertussen de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook glazig. Voeg het gehakt toe en maak los met een vork. Kruid met de cayennepeper, de komijn en de kaneel. Bak 10 min. goudbruin.
-
Voeg de blokjes selder en wortel, de tomaten puree en de tomatenstukjes toe. Laat 5 min. koken op een hoog vuur.
-
Meng er de kidneybonen onder en kruid met peper en zout. Giet in een ovenschaal en verdeel er de aardappelpuree over.
-
Bestrooi met het paneermeel en zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven.
In deze ovenschotel kan u allerlei groenterestjes verwerken zoals courgette, paprika, aubergine, venkel …
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Rood Wijn Cono Sur Pinot Noir Reserva Especial - Casablanca Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Snij de stengels selder en de wortelen in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen ± 25 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af, prak fijn en meng er de melk onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Verwarm ondertussen de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook glazig. Voeg het gehakt toe en maak los met een vork. Kruid met de cayennepeper, de komijn en de kaneel. Bak 10 min. goudbruin.
-
Voeg de blokjes selder en wortel, de tomaten puree en de tomatenstukjes toe. Laat 5 min. koken op een hoog vuur.
-
Meng er de kidneybonen onder en kruid met peper en zout. Giet in een ovenschaal en verdeel er de aardappelpuree over.
-
Bestrooi met het paneermeel en zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven.
In deze ovenschotel kan u allerlei groenterestjes verwerken zoals courgette, paprika, aubergine, venkel …
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Rood Wijn Cono Sur Pinot Noir Reserva Especial - Casablanca Valley - Chili