Chinese garnaalsoep
Chinese garnaalsoep

Chinese garnaalsoep

15 min.
Soep
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 337 kcal
Vet 7.5 g
Koolhydraat 44.2 g
Eiwit 26.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verhit de zonnebloemolie in een grote pan en roer er de diepgevroren China-mix door. Laat even al roerend stoven.

  3. Meng er de tomatenstukjes en 1,2 L water onder, samen met 2 blokjes kippenbouillon. Laat afgedekt 5 min. zachtjes koken.

  4. Doe er de in stukjes gebroken mie en de diepgevroren tijgergarnalen bij. Breng op smaak met de chilisaus en de sojasaus.

  5. Laat ± 8 min. zachtjes sudderen.

  6. Afwerking:
  7. Geef er ciabatta of stokbrood bij.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verhit de zonnebloemolie in een grote pan en roer er de diepgevroren China-mix door. Laat even al roerend stoven.

  3. Meng er de tomatenstukjes en 1,2 L water onder, samen met 2 blokjes kippenbouillon. Laat afgedekt 5 min. zachtjes koken.

  4. Doe er de in stukjes gebroken mie en de diepgevroren tijgergarnalen bij. Breng op smaak met de chilisaus en de sojasaus.

  5. Laat ± 8 min. zachtjes sudderen.

  6. Afwerking:
  7. Geef er ciabatta of stokbrood bij.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 337 kcal
Vet 7.5 g
Koolhydraat 44.2 g
Eiwit 26.2 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Hardys Chardonnay-Semillon Australië Wijn Sauvignon Blanc Tarapaca D.O. Maipo Valley

Bekijk het recept digitaal