- Bewaar

- Bewaar
Chinese garnaalsoep
Onze drankensuggesties
Wijn Hardys Chardonnay-Semillon Australië Wijn Sauvignon Blanc Tarapaca D.O. Maipo Valley
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verhit de zonnebloemolie in een grote pan en roer er de diepgevroren China-mix door. Laat even al roerend stoven.
-
Meng er de tomatenstukjes en 1,2 L water onder, samen met 2 blokjes kippenbouillon. Laat afgedekt 5 min. zachtjes koken.
-
Doe er de in stukjes gebroken mie en de diepgevroren tijgergarnalen bij. Breng op smaak met de chilisaus en de sojasaus.
-
Laat ± 8 min. zachtjes sudderen.
-
Afwerking:
-
Geef er ciabatta of stokbrood bij.
Onze drankensuggesties
Wijn Hardys Chardonnay-Semillon Australië Wijn Sauvignon Blanc Tarapaca D.O. Maipo Valley
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verhit de zonnebloemolie in een grote pan en roer er de diepgevroren China-mix door. Laat even al roerend stoven.
-
Meng er de tomatenstukjes en 1,2 L water onder, samen met 2 blokjes kippenbouillon. Laat afgedekt 5 min. zachtjes koken.
-
Doe er de in stukjes gebroken mie en de diepgevroren tijgergarnalen bij. Breng op smaak met de chilisaus en de sojasaus.
-
Laat ± 8 min. zachtjes sudderen.
-
Afwerking:
-
Geef er ciabatta of stokbrood bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Hardys Chardonnay-Semillon Australië Wijn Sauvignon Blanc Tarapaca D.O. Maipo Valley