- Bewaar

- Bewaar
Chocolademuffins met mokkacrème
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.) - Smelt 60 g boter in een steelpannetje op een zacht vuur. Laat licht afkoelen. - Klop de eieren los en roer er de melk onder. - Meng de bloem met het bakpoeder, de suiker, het cacao poeder en de druppels vanillearoma.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Doe de eiermengeling samen met de gesmolten boter bij de bloemmengeling. Meng goed tot een luchtig deeg.
-
Schik papieren muffinvormpjes in een muffinbakvorm. Vul de vormpjes voor de helft met het deeg.
-
Zet de muffins ± 20 min. in de voorverwarmde oven. Haal de muffins uit de oven en laat afkoelen op een rooster.
-
Meng ondertussen 100 g zachte boter met de bloemsuiker en de koffie. Doe de mokkacrème in een spuitzak en maak mooie cirkels op de bovenkant van de muffins.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.) - Smelt 60 g boter in een steelpannetje op een zacht vuur. Laat licht afkoelen. - Klop de eieren los en roer er de melk onder. - Meng de bloem met het bakpoeder, de suiker, het cacao poeder en de druppels vanillearoma.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Doe de eiermengeling samen met de gesmolten boter bij de bloemmengeling. Meng goed tot een luchtig deeg.
-
Schik papieren muffinvormpjes in een muffinbakvorm. Vul de vormpjes voor de helft met het deeg.
-
Zet de muffins ± 20 min. in de voorverwarmde oven. Haal de muffins uit de oven en laat afkoelen op een rooster.
-
Meng ondertussen 100 g zachte boter met de bloemsuiker en de koffie. Doe de mokkacrème in een spuitzak en maak mooie cirkels op de bovenkant van de muffins.