- Bewaar

- Bewaar
Chorizo-worst met yoghurtdip
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bak de chorizoworsten 5 à 7 min. aan elke kant goudbruin. Draai geregeld om.
-
Snij ondertussen de appel en de zoetzure augurken in gelijke blokjes van 1/2 cm en meng onder de yoghurt. Breng op smaak met peper en zout.
-
Snij de worst in stukjes van 2 cm en steek er prikkertjes in.
-
Afwerking:
-
Serveer de worst met het dipsausje.
U kan de worsten ook in hun geheel serveren. Snij ze in de lengte open (niet volledig middendoor) en vul met de yoghurtdip. Geef er een aardappel in de schil en een rauwkostsalade met wortel en wittekool bij.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bak de chorizoworsten 5 à 7 min. aan elke kant goudbruin. Draai geregeld om.
-
Snij ondertussen de appel en de zoetzure augurken in gelijke blokjes van 1/2 cm en meng onder de yoghurt. Breng op smaak met peper en zout.
-
Snij de worst in stukjes van 2 cm en steek er prikkertjes in.
-
Afwerking:
-
Serveer de worst met het dipsausje.
U kan de worsten ook in hun geheel serveren. Snij ze in de lengte open (niet volledig middendoor) en vul met de yoghurtdip. Geef er een aardappel in de schil en een rauwkostsalade met wortel en wittekool bij.