Chorizo-worst met yoghurtdip
Chorizo-worst met yoghurtdip

Chorizo-worst met yoghurtdip

Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 60 kcal
Vet 4.2 g
Koolhydraat 2 g
Eiwit 3.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Bak de chorizoworsten 5 à 7 min. aan elke kant goudbruin. Draai geregeld om.

  3. Snij ondertussen de appel en de zoetzure augurken in gelijke blokjes van 1/2 cm en meng onder de yoghurt. Breng op smaak met peper en zout.

  4. Snij de worst in stukjes van 2 cm en steek er prikkertjes in.

  5. Afwerking:
  6. Serveer de worst met het dipsausje.

Tip

U kan de worsten ook in hun geheel serveren. Snij ze in de lengte open (niet volledig middendoor) en vul met de yoghurtdip. Geef er een aardappel in de schil en een rauwkostsalade met wortel en wittekool bij.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Bak de chorizoworsten 5 à 7 min. aan elke kant goudbruin. Draai geregeld om.

  3. Snij ondertussen de appel en de zoetzure augurken in gelijke blokjes van 1/2 cm en meng onder de yoghurt. Breng op smaak met peper en zout.

  4. Snij de worst in stukjes van 2 cm en steek er prikkertjes in.

  5. Afwerking:
  6. Serveer de worst met het dipsausje.

Tip

U kan de worsten ook in hun geheel serveren. Snij ze in de lengte open (niet volledig middendoor) en vul met de yoghurtdip. Geef er een aardappel in de schil en een rauwkostsalade met wortel en wittekool bij.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 60 kcal
Vet 4.2 g
Koolhydraat 2 g
Eiwit 3.2 g

Bekijk het recept digitaal