- Bewaar

- Bewaar
Ciabatta met rosbief, mierikswortel en paprika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min. + afkoelen)
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de gegrilde paprika's in fijne reepjes.
-
Snipper de peterselie grof.
-
Besprenkel de ciabatta's met water en bak af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking). Neem uit de oven en laat afkoelen.
-
Bereiding:
-
Meng de reepjes gegrilde paprika met de grofgesnipperde peterselie en de olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Snij de ciabatta's volledig doormidden en besmeer de onderste helften met de mierikswortelroom.
-
Verdeel er de sneetjes rosbief en de gegrilde paprika's over. Werk af met de rucola. Leg er de bovenste helft op en snij telkens in 2 stukken.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min. + afkoelen)
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de gegrilde paprika's in fijne reepjes.
-
Snipper de peterselie grof.
-
Besprenkel de ciabatta's met water en bak af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking). Neem uit de oven en laat afkoelen.
-
Bereiding:
-
Meng de reepjes gegrilde paprika met de grofgesnipperde peterselie en de olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Snij de ciabatta's volledig doormidden en besmeer de onderste helften met de mierikswortelroom.
-
Verdeel er de sneetjes rosbief en de gegrilde paprika's over. Werk af met de rucola. Leg er de bovenste helft op en snij telkens in 2 stukken.