Ciabatta met rosbief, mierikswortel en paprika
Ciabatta met rosbief, mierikswortel en paprika

Ciabatta met rosbief, mierikswortel en paprika

25 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 502 kcal
Vet 11.1 g
Koolhydraat 77.1 g
Eiwit 23 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min. + afkoelen)

  3. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  4. Snij de gegrilde paprika's in fijne reepjes.

  5. Snipper de peterselie grof.

  6. Besprenkel de ciabatta's met water en bak af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking). Neem uit de oven en laat afkoelen.

  7. Bereiding:
  8. Meng de reepjes gegrilde paprika met de grofgesnipperde peterselie en de olijfolie. Kruid met peper en zout.

  9. Snij de ciabatta's volledig doormidden en besmeer de onderste helften met de mierikswortelroom.

  10. Verdeel er de sneetjes rosbief en de gegrilde paprika's over. Werk af met de rucola. Leg er de bovenste helft op en snij telkens in 2 stukken.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min. + afkoelen)

  3. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  4. Snij de gegrilde paprika's in fijne reepjes.

  5. Snipper de peterselie grof.

  6. Besprenkel de ciabatta's met water en bak af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking). Neem uit de oven en laat afkoelen.

  7. Bereiding:
  8. Meng de reepjes gegrilde paprika met de grofgesnipperde peterselie en de olijfolie. Kruid met peper en zout.

  9. Snij de ciabatta's volledig doormidden en besmeer de onderste helften met de mierikswortelroom.

  10. Verdeel er de sneetjes rosbief en de gegrilde paprika's over. Werk af met de rucola. Leg er de bovenste helft op en snij telkens in 2 stukken.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 502 kcal
Vet 11.1 g
Koolhydraat 77.1 g
Eiwit 23 g

Bekijk het recept digitaal