Cocktail van gerookte zalm met guacamole
Cocktail van gerookte zalm met guacamole

Cocktail van gerookte zalm met guacamole

Voorgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 348 kcal
Vet 29.9 g
Koolhydraat 3.5 g
Eiwit 16.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Rooster de amandelschilfers goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  3. Meng de guacamole met de lichte room.

  4. Als u kiest voor gerookte zalmfilet, snijdt u hem in reepjes.

  5. Bereiding:
  6. Snipper de sla fijn en leg een bodempje in brede cocktailglazen. Giet een beetje van de guacamolesaus erover.

  7. Snij het vruchtvlees van de avocado's in blokjes en overgiet met het citroensap.

  8. Verdeel de blokjes avocado in de glazen en leg er de reepjes gerookte zalm over. Garneer opnieuw met een beetje guacamolesaus.

  9. Versier de glazen met de gegrilde amandelschilfers.

  10. Afwerking:
  11. Serveer onmiddellijk met een toast.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Rooster de amandelschilfers goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  3. Meng de guacamole met de lichte room.

  4. Als u kiest voor gerookte zalmfilet, snijdt u hem in reepjes.

  5. Bereiding:
  6. Snipper de sla fijn en leg een bodempje in brede cocktailglazen. Giet een beetje van de guacamolesaus erover.

  7. Snij het vruchtvlees van de avocado's in blokjes en overgiet met het citroensap.

  8. Verdeel de blokjes avocado in de glazen en leg er de reepjes gerookte zalm over. Garneer opnieuw met een beetje guacamolesaus.

  9. Versier de glazen met de gegrilde amandelschilfers.

  10. Afwerking:
  11. Serveer onmiddellijk met een toast.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 348 kcal
Vet 29.9 g
Koolhydraat 3.5 g
Eiwit 16.4 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Mort Subite oude geuze Wijn Sancerre A.C. « Beau Chêne » Domaine Reverdy

Bekijk het recept digitaal