- Bewaar

- Bewaar
Cocktail van gerookte zalm met guacamole
Onze drankensuggesties
Bier Mort Subite oude geuze Wijn Sancerre A.C. « Beau Chêne » Domaine Reverdy
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rooster de amandelschilfers goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Meng de guacamole met de lichte room.
-
Als u kiest voor gerookte zalmfilet, snijdt u hem in reepjes.
-
Bereiding:
-
Snipper de sla fijn en leg een bodempje in brede cocktailglazen. Giet een beetje van de guacamolesaus erover.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado's in blokjes en overgiet met het citroensap.
-
Verdeel de blokjes avocado in de glazen en leg er de reepjes gerookte zalm over. Garneer opnieuw met een beetje guacamolesaus.
-
Versier de glazen met de gegrilde amandelschilfers.
-
Afwerking:
-
Serveer onmiddellijk met een toast.
Onze drankensuggesties
Bier Mort Subite oude geuze Wijn Sancerre A.C. « Beau Chêne » Domaine Reverdy
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rooster de amandelschilfers goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Meng de guacamole met de lichte room.
-
Als u kiest voor gerookte zalmfilet, snijdt u hem in reepjes.
-
Bereiding:
-
Snipper de sla fijn en leg een bodempje in brede cocktailglazen. Giet een beetje van de guacamolesaus erover.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado's in blokjes en overgiet met het citroensap.
-
Verdeel de blokjes avocado in de glazen en leg er de reepjes gerookte zalm over. Garneer opnieuw met een beetje guacamolesaus.
-
Versier de glazen met de gegrilde amandelschilfers.
-
Afwerking:
-
Serveer onmiddellijk met een toast.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Mort Subite oude geuze Wijn Sancerre A.C. « Beau Chêne » Domaine Reverdy