In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Schil de mango's en snij het vruchtvlees in stukjes. Mix samen met 2,5 dl water in de blender of met de staafmixer tot een gladde massa.
Pers de citroenen (je hebt 1 dl sap nodig). Meng met het mangosap en de rietsuikersiroop. Voeg 2,5 dl water en de kokosmelk toe, meng goed en zet minstens 1,5 u. in de koelkast.
Prik intussen de blauwe bessen op 6 prikkertjes en zet 1 u. in de diepvries.
Verdeel het goed gekoelde drankje over 6 glazen. Werk af met een bessenprikkertje, muntblaadjes en ijsblokjes.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Schil de mango's en snij het vruchtvlees in stukjes. Mix samen met 2,5 dl water in de blender of met de staafmixer tot een gladde massa.
Pers de citroenen (je hebt 1 dl sap nodig). Meng met het mangosap en de rietsuikersiroop. Voeg 2,5 dl water en de kokosmelk toe, meng goed en zet minstens 1,5 u. in de koelkast.
Prik intussen de blauwe bessen op 6 prikkertjes en zet 1 u. in de diepvries.
Verdeel het goed gekoelde drankje over 6 glazen. Werk af met een bessenprikkertje, muntblaadjes en ijsblokjes.