- Bewaar

- Bewaar
Compote van pompoen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij het vruchtvlees van een pompoen in stukjes.
-
Bereiding:
-
Kook of stoom gedurende 10 à 15 min. gaar in of boven licht gezouten water.
-
Pureer de pompoen.
-
Meng er 4 geperste knoflookteentjes onder.
-
Voeg ook 4 eetl. zure room en 1,5 eetl. tijm toe.
-
Kruid naar smaak met peper, zout en nootmuskaat.
-
Afwerking:
-
Serveer de warme compote met rundvlees of wild. Koud kan u hem gebruiken als dipsaus bij het aperitief, bijvoorbeeld met nachochips natuur.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij het vruchtvlees van een pompoen in stukjes.
-
Bereiding:
-
Kook of stoom gedurende 10 à 15 min. gaar in of boven licht gezouten water.
-
Pureer de pompoen.
-
Meng er 4 geperste knoflookteentjes onder.
-
Voeg ook 4 eetl. zure room en 1,5 eetl. tijm toe.
-
Kruid naar smaak met peper, zout en nootmuskaat.
-
Afwerking:
-
Serveer de warme compote met rundvlees of wild. Koud kan u hem gebruiken als dipsaus bij het aperitief, bijvoorbeeld met nachochips natuur.