Coupe met mascarponeroom en exotisch fruit
Coupe met mascarponeroom en exotisch fruit

Coupe met mascarponeroom en exotisch fruit

30 min.
Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 541 kcal
Vet 33.6 g
Koolhydraat 53.1 g
Eiwit 5.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Haal het vruchtvlees uit 3 passievruchten. Doe in een zeef en druk erop om het sap op te vangen. Haal ook het vruchtvlees uit de andere passievruchten.

  3. Snij het fruit in stukjes. Het vruchtvlees van de granaatappel kan u gewoon uitlepelen.

  4. Klop de room lichtjes op.

  5. Bereiding:
  6. (10 min. + 20 min. in de koelkast)

  7. Doe de mascarpone, de suiker en het sap van de passievruchten in een kom en mix alles.

  8. Schep er de room onder en zet minstens 20 min. in de koelkast.

  9. Afwerking:
  10. Verdeel de mascarponeroom over de dessertcoupes.

  11. Lepel het vruchtvlees van de passievruchten over de helft van elke coupe en de stukjes fruit over de andere helft. Werk af met wat geraspte chocolade.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Haal het vruchtvlees uit 3 passievruchten. Doe in een zeef en druk erop om het sap op te vangen. Haal ook het vruchtvlees uit de andere passievruchten.

  3. Snij het fruit in stukjes. Het vruchtvlees van de granaatappel kan u gewoon uitlepelen.

  4. Klop de room lichtjes op.

  5. Bereiding:
  6. (10 min. + 20 min. in de koelkast)

  7. Doe de mascarpone, de suiker en het sap van de passievruchten in een kom en mix alles.

  8. Schep er de room onder en zet minstens 20 min. in de koelkast.

  9. Afwerking:
  10. Verdeel de mascarponeroom over de dessertcoupes.

  11. Lepel het vruchtvlees van de passievruchten over de helft van elke coupe en de stukjes fruit over de andere helft. Werk af met wat geraspte chocolade.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 541 kcal
Vet 33.6 g
Koolhydraat 53.1 g
Eiwit 5.4 g

Bekijk het recept digitaal