- Bewaar

- Bewaar
Coupe met mascarponeroom en exotisch fruit
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Haal het vruchtvlees uit 3 passievruchten. Doe in een zeef en druk erop om het sap op te vangen. Haal ook het vruchtvlees uit de andere passievruchten.
-
Snij het fruit in stukjes. Het vruchtvlees van de granaatappel kan u gewoon uitlepelen.
-
Klop de room lichtjes op.
-
Bereiding:
-
(10 min. + 20 min. in de koelkast)
-
Doe de mascarpone, de suiker en het sap van de passievruchten in een kom en mix alles.
-
Schep er de room onder en zet minstens 20 min. in de koelkast.
-
Afwerking:
-
Verdeel de mascarponeroom over de dessertcoupes.
-
Lepel het vruchtvlees van de passievruchten over de helft van elke coupe en de stukjes fruit over de andere helft. Werk af met wat geraspte chocolade.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Haal het vruchtvlees uit 3 passievruchten. Doe in een zeef en druk erop om het sap op te vangen. Haal ook het vruchtvlees uit de andere passievruchten.
-
Snij het fruit in stukjes. Het vruchtvlees van de granaatappel kan u gewoon uitlepelen.
-
Klop de room lichtjes op.
-
Bereiding:
-
(10 min. + 20 min. in de koelkast)
-
Doe de mascarpone, de suiker en het sap van de passievruchten in een kom en mix alles.
-
Schep er de room onder en zet minstens 20 min. in de koelkast.
-
Afwerking:
-
Verdeel de mascarponeroom over de dessertcoupes.
-
Lepel het vruchtvlees van de passievruchten over de helft van elke coupe en de stukjes fruit over de andere helft. Werk af met wat geraspte chocolade.