Coupe Tropicale
Coupe Tropicale

Coupe Tropicale

15 min.
Dessert
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 386 kcal
Vet 5.6 g
Koolhydraat 79 g
Eiwit 4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Breng het diepgevroren fruit zachtjes aan de kook met de suiker. Laat 5 min. pruttelen en laat terug afkoelen.

  3. Bereiding:
  4. Giet 1 à 2 eetl. karamelsaus in een hoge ijscoupe en schep er de fruitmix op.

  5. Schep het pistacheijs in het glas en duw lichtjes aan.

  6. Lepel er nog wat karamelsaus over en werk indien gewenst af met slagroom.

  7. Schik de ijskoekjes in het glas.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Breng het diepgevroren fruit zachtjes aan de kook met de suiker. Laat 5 min. pruttelen en laat terug afkoelen.

  3. Bereiding:
  4. Giet 1 à 2 eetl. karamelsaus in een hoge ijscoupe en schep er de fruitmix op.

  5. Schep het pistacheijs in het glas en duw lichtjes aan.

  6. Lepel er nog wat karamelsaus over en werk indien gewenst af met slagroom.

  7. Schik de ijskoekjes in het glas.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 386 kcal
Vet 5.6 g
Koolhydraat 79 g
Eiwit 4 g

Bekijk het recept digitaal