- Bewaar

- Bewaar
Coupe vanille-framboos met bessencoulis
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min. + opstijven in de diepvries)
-
Rol de bolletjes frambozensorbet door het kokospoeder en leg ze op een bord. Laat nog even opstijven in de diepvries.
-
Rasp de witte chocolade.
-
Bereiding:
-
Doe de (diepgevroren) blauwe bessen samen met de honing in een steelpannetje en laat 10 min. sudderen tot ze helemaal plat zijn. Duw de bessen door een zeefje en vang de coulis op. Laat afkoelen.
-
Klop de room samen met de bloemsuiker stijf.
-
Verdeel de bolletjes vanille-ijs over 4 ijscoupes. Overgiet met de bessencoulis en leg er telkens 1 bolletje frambozensorbet op. Lepel er wat slagroom over en schik er de frambozen op. Bestrooi met de witte chocolade en werk af met de koekjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min. + opstijven in de diepvries)
-
Rol de bolletjes frambozensorbet door het kokospoeder en leg ze op een bord. Laat nog even opstijven in de diepvries.
-
Rasp de witte chocolade.
-
Bereiding:
-
Doe de (diepgevroren) blauwe bessen samen met de honing in een steelpannetje en laat 10 min. sudderen tot ze helemaal plat zijn. Duw de bessen door een zeefje en vang de coulis op. Laat afkoelen.
-
Klop de room samen met de bloemsuiker stijf.
-
Verdeel de bolletjes vanille-ijs over 4 ijscoupes. Overgiet met de bessencoulis en leg er telkens 1 bolletje frambozensorbet op. Lepel er wat slagroom over en schik er de frambozen op. Bestrooi met de witte chocolade en werk af met de koekjes.