- Bewaar

- Bewaar
Crème brûlée met mango en aardbei
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij het vanillestokje in de lengte open.
-
Snij de aardbeien en de mango in fijne schijfjes.
-
Bereiding:
-
Doe de Alpro soya Cuisine en het vanillestokje in een kookpot en breng aan de kook.
-
Doe intussen de fijne suiker bij de eidooiers en klop op tot u een lichtgele gebonden massa krijgt.
-
Haal het vanillestokje uit de Alpro soya Cuisine en schraap de pitjes eruit met een scherp mesje. Doe ze samen met het eimengsel bij de Alpro soya Cuisine en meng goed dooreen.
-
Leg enkele stukjes aardbei en mango in kleine vuurvaste kommetjes en giet er daarna het mengsel over. Zet de potjes au bain-marie 45 min. in een op 160 °C voorverwarmde oven.
-
Strooi wat rietsuiker over de potjes en zet ze nog enkele minuutjes onder de grill tot de suiker mooi gekarameliseerd is.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij het vanillestokje in de lengte open.
-
Snij de aardbeien en de mango in fijne schijfjes.
-
Bereiding:
-
Doe de Alpro soya Cuisine en het vanillestokje in een kookpot en breng aan de kook.
-
Doe intussen de fijne suiker bij de eidooiers en klop op tot u een lichtgele gebonden massa krijgt.
-
Haal het vanillestokje uit de Alpro soya Cuisine en schraap de pitjes eruit met een scherp mesje. Doe ze samen met het eimengsel bij de Alpro soya Cuisine en meng goed dooreen.
-
Leg enkele stukjes aardbei en mango in kleine vuurvaste kommetjes en giet er daarna het mengsel over. Zet de potjes au bain-marie 45 min. in een op 160 °C voorverwarmde oven.
-
Strooi wat rietsuiker over de potjes en zet ze nog enkele minuutjes onder de grill tot de suiker mooi gekarameliseerd is.