- Bewaar

- Bewaar
Crostini met caponata
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de aubergine en het pepertje in stukjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in stukjes. Snipper het knoflook en de ui fijn.
-
Snij de basilicumblaadjes fijn.
-
Snij het stokbrood in sneetjes en gril het.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak het fijngesnipperde knoflook en de ui glazig. Voeg de stukjes peper, aubergine en paprika toe.
-
Besprenkel met het citroensap en bestrooi met de bruine suiker. Laat 10 min. sudderen.
-
Voeg de kappertjes en de rozijnen toe en kruid naar smaak met peper en zout. Laat nog enkele min. warm worden.
-
4.Verdeel de warme bereiding over de broodjes en garneer met het fijngesneden basilicum.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de aubergine en het pepertje in stukjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in stukjes. Snipper het knoflook en de ui fijn.
-
Snij de basilicumblaadjes fijn.
-
Snij het stokbrood in sneetjes en gril het.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak het fijngesnipperde knoflook en de ui glazig. Voeg de stukjes peper, aubergine en paprika toe.
-
Besprenkel met het citroensap en bestrooi met de bruine suiker. Laat 10 min. sudderen.
-
Voeg de kappertjes en de rozijnen toe en kruid naar smaak met peper en zout. Laat nog enkele min. warm worden.
-
4.Verdeel de warme bereiding over de broodjes en garneer met het fijngesneden basilicum.