Crumble met appel en mango
Crumble met appel en mango

Crumble met appel en mango

Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 508 kcal
Vet 33.4 g
Koolhydraat 44.5 g
Eiwit 7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de ongeschilde appelen in blokjes.

  4. Hak de hazel- en amandelnoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).

  5. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  6. Bereiding:
  7. Verdeel de appelblokjes en de diepgevroren mangoblokjes over een ovenschaal.

  8. Maak de crumble: snij de koude boter in klontjes en meng met de bloem, de gehakte noten, de honing en het zout. Wrijf tussen uw vingers tot een grof kruimeldeeg.

  9. Bedek de appel- en mangoblokjes met de crumble en zet ± 30 min. in de voorverwarmde oven tot de crumble goudbruin kleurt.

  10. Afwerking:
  11. Serveer lauw, eventueel met een bolletje vanille-ijs.

Tip

Dit recept is glutenvrij. Lees altijd aandachtig de verpakking van de producten om zeker te zijn dat ze geen (sporen van) gluten bevatten. De samenstelling van een product kan soms wijzigen. Meer info over aangepaste voeding vindt u [hier](http://www.colruyt.be/colruyt/static/culinair/idk-aangepastevoeding-nl.shtml).

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de ongeschilde appelen in blokjes.

  4. Hak de hazel- en amandelnoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).

  5. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  6. Bereiding:
  7. Verdeel de appelblokjes en de diepgevroren mangoblokjes over een ovenschaal.

  8. Maak de crumble: snij de koude boter in klontjes en meng met de bloem, de gehakte noten, de honing en het zout. Wrijf tussen uw vingers tot een grof kruimeldeeg.

  9. Bedek de appel- en mangoblokjes met de crumble en zet ± 30 min. in de voorverwarmde oven tot de crumble goudbruin kleurt.

  10. Afwerking:
  11. Serveer lauw, eventueel met een bolletje vanille-ijs.

Tip

Dit recept is glutenvrij. Lees altijd aandachtig de verpakking van de producten om zeker te zijn dat ze geen (sporen van) gluten bevatten. De samenstelling van een product kan soms wijzigen. Meer info over aangepaste voeding vindt u [hier](http://www.colruyt.be/colruyt/static/culinair/idk-aangepastevoeding-nl.shtml).

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 508 kcal
Vet 33.4 g
Koolhydraat 44.5 g
Eiwit 7 g

Bekijk het recept digitaal