- Bewaar

- Bewaar
Dunne lende met blackwellsaus gebakken aardappelen en groene groenten
Onze drankensuggesties
Bier Martha Guilty Pleasure Fruitbier Wijn Château Côtes de Blaignan A.O.P. Médoc Cru Bourgeois
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10min)
-
Snipper het knoflook en de sjalotten fijn.
-
Breek de uiteinden van de prinsessenbonen en snij in 2.
-
Bereiding:
-
(25min)
-
Kook de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Voeg de laatste 2 min. de peultjes toe. Giet af.
-
Smelt intussen 2 eetl. boter in een hoge braadpan en bak de aardappelpartjes met het knoflook en de sjalotten ± 10 min.
-
Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de dunne lende 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Meng de groenten onder de aardappelen en laat nog even mee opwarmen. Kruid met peper en zout.
-
Haal het vlees uit de pan en hou warm. Giet de room in de pan en schraap de braadresten los met een houten lepel. Breng aan de kook en laat wat inkoken. Voeg de pickles toe en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Snij het vlees in reepjes en verdeel over de borden. Schep er de gebakken aardappelen en de groenten bij. Lepel er de blackwellsaus over.
Onze drankensuggesties
Bier Martha Guilty Pleasure Fruitbier Wijn Château Côtes de Blaignan A.O.P. Médoc Cru Bourgeois
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10min)
-
Snipper het knoflook en de sjalotten fijn.
-
Breek de uiteinden van de prinsessenbonen en snij in 2.
-
Bereiding:
-
(25min)
-
Kook de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Voeg de laatste 2 min. de peultjes toe. Giet af.
-
Smelt intussen 2 eetl. boter in een hoge braadpan en bak de aardappelpartjes met het knoflook en de sjalotten ± 10 min.
-
Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de dunne lende 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Meng de groenten onder de aardappelen en laat nog even mee opwarmen. Kruid met peper en zout.
-
Haal het vlees uit de pan en hou warm. Giet de room in de pan en schraap de braadresten los met een houten lepel. Breng aan de kook en laat wat inkoken. Voeg de pickles toe en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Snij het vlees in reepjes en verdeel over de borden. Schep er de gebakken aardappelen en de groenten bij. Lepel er de blackwellsaus over.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Martha Guilty Pleasure Fruitbier Wijn Château Côtes de Blaignan A.O.P. Médoc Cru Bourgeois