Duo van minisandwiches
Duo van minisandwiches

Duo van minisandwiches

Lunch
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Rasp de wortel.

  3. Schil de komkommer en snij in schijfjes.

  4. Snij de tomaten in schijfjes.

  5. Verwijder de korst van de kaas en snij elk sneetje in 2.

  6. Bereiding:
  7. Besmeer 6 minisandwiches met de kipmangosalade en beleg de rest met de jonge kaas.

  8. Verdeel de jonge slascheuten en de wortel over de sandwiches met kip-mangosalade.

  9. Verdeel de komkommer, de tomaat en de tuinkers over de sandwiches met kaas.

Tip

Voedingswaarde per sandwich met kip (op basis van de ingrediëntenlijst) Vezels 0,7 g Eiwitten 5,5 g Zout 0,5 g Energie 147 kcal Vetten 6,4 g (waarvan) verzadigde vetzuren 1,0 g Koolhydraten 16,3 g (waarvan) suikers 5,6 g Voedingswaarde per sandwich met kaas (op basis van de ingrediëntenlijst) Vezels 0,8 g Eiwitten 9,2 g Zout 0,7 g Energie 140 kcal Vetten 5,8 g (waarvan) verzadigde vetzuren 3,2 g Koolhydraten 12,4 g (waarvan) suikers 2,3 g

Combineer
  • Bereiding

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Rasp de wortel.

  3. Schil de komkommer en snij in schijfjes.

  4. Snij de tomaten in schijfjes.

  5. Verwijder de korst van de kaas en snij elk sneetje in 2.

  6. Bereiding:
  7. Besmeer 6 minisandwiches met de kipmangosalade en beleg de rest met de jonge kaas.

  8. Verdeel de jonge slascheuten en de wortel over de sandwiches met kip-mangosalade.

  9. Verdeel de komkommer, de tomaat en de tuinkers over de sandwiches met kaas.

Tip

Voedingswaarde per sandwich met kip (op basis van de ingrediëntenlijst) Vezels 0,7 g Eiwitten 5,5 g Zout 0,5 g Energie 147 kcal Vetten 6,4 g (waarvan) verzadigde vetzuren 1,0 g Koolhydraten 16,3 g (waarvan) suikers 5,6 g Voedingswaarde per sandwich met kaas (op basis van de ingrediëntenlijst) Vezels 0,8 g Eiwitten 9,2 g Zout 0,7 g Energie 140 kcal Vetten 5,8 g (waarvan) verzadigde vetzuren 3,2 g Koolhydraten 12,4 g (waarvan) suikers 2,3 g

Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Kalamundi Chardonnay Australië partybox

Bekijk het recept digitaal