- Bewaar

- Bewaar
Duo van pinsa met portobello en scampi's
Onze drankensuggesties
Bier Boon Oude Geuze Black Label Edition N°6 Geuze Wijn Les Terrasses de Tamary A.O.P. Côtes de Provence
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de scampi's volledig ontdooien. Pel ze en dep droog.
-
Snij de mozzarella in stukjes.
-
Snij de portobello in plakken.
-
Pers het knoflook fijn.
-
Snipper de dille fijn.
-
Maak lange, brede slierten van de ongeschilde courgette met een dunschiller.
-
Rasp de citroenschil (niet het wit) en pers hem
-
Bereiding:
-
Meng de citroenzeste met 2 eetl. olijfolie, 1 eetl. citroensap, de helft van de dille, het knoflook, peper en zout. Leg er de scampi's in en laat 15 min. marineren. Prik ze vervolgens op 2 brochettestokjes. Bak 1 min. aan elke kant op de barbecue.
-
Verdeel intussen 5 eetl. kerstomatensalsa over elke deegbodem.
-
Verdeel de plakjes portobello en de mozzarella over deegbodem. Kruid met peper en wat grof zeezout.
-
Verdeel de courgettelinten over het andere deeg en kruid met peper en zout.
-
Zet de deegbodems op het barbecuerooster en laat 5 min. bakken.
-
Werk de pinsa met portobello af met de coppa, de rucola en 1 eetl. olijfolie.
-
Werk de andere pinsa af met de scampi's en de rest van de dille.
-
Afwerking:
-
Snij elke pinsa in 10 stukken.
Onze drankensuggesties
Bier Boon Oude Geuze Black Label Edition N°6 Geuze Wijn Les Terrasses de Tamary A.O.P. Côtes de Provence
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de scampi's volledig ontdooien. Pel ze en dep droog.
-
Snij de mozzarella in stukjes.
-
Snij de portobello in plakken.
-
Pers het knoflook fijn.
-
Snipper de dille fijn.
-
Maak lange, brede slierten van de ongeschilde courgette met een dunschiller.
-
Rasp de citroenschil (niet het wit) en pers hem
-
Bereiding:
-
Meng de citroenzeste met 2 eetl. olijfolie, 1 eetl. citroensap, de helft van de dille, het knoflook, peper en zout. Leg er de scampi's in en laat 15 min. marineren. Prik ze vervolgens op 2 brochettestokjes. Bak 1 min. aan elke kant op de barbecue.
-
Verdeel intussen 5 eetl. kerstomatensalsa over elke deegbodem.
-
Verdeel de plakjes portobello en de mozzarella over deegbodem. Kruid met peper en wat grof zeezout.
-
Verdeel de courgettelinten over het andere deeg en kruid met peper en zout.
-
Zet de deegbodems op het barbecuerooster en laat 5 min. bakken.
-
Werk de pinsa met portobello af met de coppa, de rucola en 1 eetl. olijfolie.
-
Werk de andere pinsa af met de scampi's en de rest van de dille.
-
Afwerking:
-
Snij elke pinsa in 10 stukken.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Boon Oude Geuze Black Label Edition N°6 Geuze Wijn Les Terrasses de Tamary A.O.P. Côtes de Provence