- Bewaar

- Bewaar
Eenpansgerecht met gevogeltegyros en snijbonen
Onze drankensuggesties
Bier La Cambre IPA Blond abdijbier Wijn El Coto Rosado D.O.C. Rioja Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de aubergine in kleine blokjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in de wok of in een grote braadpan. Bak de aubergineblokjes al roerend even aan.
-
Voeg de diepgevroren snijboontjes toe en laat 2 min. al roerend bakken. Haal uit de pan.
-
Doe de gyros beetje bij beetje in de pan zodat alle reepjes goed bakken. Laat ? 5 min. al roerend bakken.
-
Voeg de roerbakmie en de kippenbouillon toe en laat al roerend gedurende ? 4 min. gaar worden. Meng er de gebakken groenten onder en breng op smaak met het paprikapoeder.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op.
Onze drankensuggesties
Bier La Cambre IPA Blond abdijbier Wijn El Coto Rosado D.O.C. Rioja Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de aubergine in kleine blokjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in de wok of in een grote braadpan. Bak de aubergineblokjes al roerend even aan.
-
Voeg de diepgevroren snijboontjes toe en laat 2 min. al roerend bakken. Haal uit de pan.
-
Doe de gyros beetje bij beetje in de pan zodat alle reepjes goed bakken. Laat ? 5 min. al roerend bakken.
-
Voeg de roerbakmie en de kippenbouillon toe en laat al roerend gedurende ? 4 min. gaar worden. Meng er de gebakken groenten onder en breng op smaak met het paprikapoeder.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier La Cambre IPA Blond abdijbier Wijn El Coto Rosado D.O.C. Rioja Spanje