Eenpansgerecht met gevogeltegyros en snijbonen
Eenpansgerecht met gevogeltegyros en snijbonen

Eenpansgerecht met gevogeltegyros en snijbonen

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 439 kcal
Vet 17.5 g
Verzadigd vet 2.5 g
Koolhydraat 40.2 g
Suiker 5.8 g
Vezel 9.8 g
Eiwit 25.1 g
Zout 2.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de aubergine in kleine blokjes.

  3. Bereiding:
  4. Verhit 2 eetl. olijfolie in de wok of in een grote braadpan. Bak de aubergineblokjes al roerend even aan.

  5. Voeg de diepgevroren snijboontjes toe en laat 2 min. al roerend bakken. Haal uit de pan.

  6. Doe de gyros beetje bij beetje in de pan zodat alle reepjes goed bakken. Laat ? 5 min. al roerend bakken.

  7. Voeg de roerbakmie en de kippenbouillon toe en laat al roerend gedurende ? 4 min. gaar worden. Meng er de gebakken groenten onder en breng op smaak met het paprikapoeder.

  8. Afwerking:
  9. Dien onmiddellijk op.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de aubergine in kleine blokjes.

  3. Bereiding:
  4. Verhit 2 eetl. olijfolie in de wok of in een grote braadpan. Bak de aubergineblokjes al roerend even aan.

  5. Voeg de diepgevroren snijboontjes toe en laat 2 min. al roerend bakken. Haal uit de pan.

  6. Doe de gyros beetje bij beetje in de pan zodat alle reepjes goed bakken. Laat ? 5 min. al roerend bakken.

  7. Voeg de roerbakmie en de kippenbouillon toe en laat al roerend gedurende ? 4 min. gaar worden. Meng er de gebakken groenten onder en breng op smaak met het paprikapoeder.

  8. Afwerking:
  9. Dien onmiddellijk op.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 439 kcal
Vet 17.5 g
Verzadigd vet 2.5 g
Koolhydraat 40.2 g
Suiker 5.8 g
Vezel 9.8 g
Eiwit 25.1 g
Zout 2.3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier La Cambre IPA Blond abdijbier Wijn El Coto Rosado D.O.C. Rioja Spanje

Bekijk het recept digitaal