Eitjes gevuld met zalm en dille
Eitjes gevuld met zalm en dille

Eitjes gevuld met zalm en dille

20 min.
Aperitiefhapje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 123 kcal
Vet 10.9 g
Koolhydraat 0.6 g
Eiwit 5.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Kook de eieren 10 min. in kokend water. Pel, snij doormidden en haal er de dooiers uit.

  3. Snij de zalm fijn. Hou enkele reepjes apart voor de afwerking.

  4. Snipper de dille en bieslook fijn. Hou 8 plukjes dille apart.

  5. Bereiding:
  6. Meng de eidooiers met de mayonaise, zalm, de fijngesnipperde dille en bieslook en cayennepeper. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.

  7. Vul de eieren met de mengeling en werk af met de overgehouden zalm en dille.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Kook de eieren 10 min. in kokend water. Pel, snij doormidden en haal er de dooiers uit.

  3. Snij de zalm fijn. Hou enkele reepjes apart voor de afwerking.

  4. Snipper de dille en bieslook fijn. Hou 8 plukjes dille apart.

  5. Bereiding:
  6. Meng de eidooiers met de mayonaise, zalm, de fijngesnipperde dille en bieslook en cayennepeper. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.

  7. Vul de eieren met de mengeling en werk af met de overgehouden zalm en dille.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 123 kcal
Vet 10.9 g
Koolhydraat 0.6 g
Eiwit 5.8 g

Bekijk het recept digitaal