- Bewaar

- Bewaar
Eitjes gevuld met zalm en dille
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de eieren 10 min. in kokend water. Pel, snij doormidden en haal er de dooiers uit.
-
Snij de zalm fijn. Hou enkele reepjes apart voor de afwerking.
-
Snipper de dille en bieslook fijn. Hou 8 plukjes dille apart.
-
Bereiding:
-
Meng de eidooiers met de mayonaise, zalm, de fijngesnipperde dille en bieslook en cayennepeper. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.
-
Vul de eieren met de mengeling en werk af met de overgehouden zalm en dille.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de eieren 10 min. in kokend water. Pel, snij doormidden en haal er de dooiers uit.
-
Snij de zalm fijn. Hou enkele reepjes apart voor de afwerking.
-
Snipper de dille en bieslook fijn. Hou 8 plukjes dille apart.
-
Bereiding:
-
Meng de eidooiers met de mayonaise, zalm, de fijngesnipperde dille en bieslook en cayennepeper. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.
-
Vul de eieren met de mengeling en werk af met de overgehouden zalm en dille.