- Bewaar

- Bewaar
Empanada met mozzarella en tomaat
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de tomaten in 2, verwijder de pitjes en snij elke helft in 4 stukjes.
-
Snij de mozzarella in stukjes.
-
Snipper het verse basilicum fijn
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Steek met een glas 12 rondjes uit de vellen bladerdeeg. Leg ze op een bakplaat met bakpapier.
-
Meng het verse basilicum met de tomaten en de mozzarella. Kruid goed met peper en zout en meng er de olijfolie onder.
-
Verdeel de mengeling over 1 helft van de bladerdeegrondjes en blijf een beetje van de rand. Vouw dicht en duw de randen goed aan met een vork, zodat de pakketjes gesloten zijn.
-
Klop het ei los en smeer er het bladerdeeg mee in. Bestrooi met het gedroogde basilicum.
-
Zet 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de tomaten in 2, verwijder de pitjes en snij elke helft in 4 stukjes.
-
Snij de mozzarella in stukjes.
-
Snipper het verse basilicum fijn
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Steek met een glas 12 rondjes uit de vellen bladerdeeg. Leg ze op een bakplaat met bakpapier.
-
Meng het verse basilicum met de tomaten en de mozzarella. Kruid goed met peper en zout en meng er de olijfolie onder.
-
Verdeel de mengeling over 1 helft van de bladerdeegrondjes en blijf een beetje van de rand. Vouw dicht en duw de randen goed aan met een vork, zodat de pakketjes gesloten zijn.
-
Klop het ei los en smeer er het bladerdeeg mee in. Bestrooi met het gedroogde basilicum.
-
Zet 25 min. in de voorverwarmde oven.