In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij met een glas 12 rondjes uit 2 vellen bladerdeeg. Stoof 250 g fijngesnipperde champignons met wat peper, zout, 1 koffiel. tijm en een beetje pilipili ± 8 min. in een kookpot.
Meng er 1/2 plantje fijngesnipperde platte peterselie onder en laat nog 2 min. stoven.
Haal van het vuur en meng er 160 g fijngeprakte tonijn onder. Verdeel de tonijnmengeling over 1 helft van het bladerdeeg en vouw dicht.
Druk de uiteinden aan met een vork.
Bestrijk de bovenkant van het bladerdeeg met 1 losgeklopt ei en strooi er gedroogde tijm over. Zet ± 25 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij met een glas 12 rondjes uit 2 vellen bladerdeeg. Stoof 250 g fijngesnipperde champignons met wat peper, zout, 1 koffiel. tijm en een beetje pilipili ± 8 min. in een kookpot.
Meng er 1/2 plantje fijngesnipperde platte peterselie onder en laat nog 2 min. stoven.
Haal van het vuur en meng er 160 g fijngeprakte tonijn onder. Verdeel de tonijnmengeling over 1 helft van het bladerdeeg en vouw dicht.
Druk de uiteinden aan met een vork.
Bestrijk de bovenkant van het bladerdeeg met 1 losgeklopt ei en strooi er gedroogde tijm over. Zet ± 25 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.