- Bewaar

- Bewaar
Exotische yoghurt met kokos en fruit
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Schil de mango en snij het vruchtvlees in stukken. Mix met de yoghurt tot een gladde massa.
-
Snij het vanillestokje open en schraap er de zaadjes uit met een scherp mes. Meng onder de yoghurt en verdeel over kommetjes.
-
Snij de passievruchten in 2, de banaan in schijfjes en de ananas in stukjes. Schik een halve passievrucht, enkele schijfjes banaan en enkele stukjes ananas in elk kommetje. Bestrooi met kokospoeder, chiazaad en zonnebloempitten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Schil de mango en snij het vruchtvlees in stukken. Mix met de yoghurt tot een gladde massa.
-
Snij het vanillestokje open en schraap er de zaadjes uit met een scherp mes. Meng onder de yoghurt en verdeel over kommetjes.
-
Snij de passievruchten in 2, de banaan in schijfjes en de ananas in stukjes. Schik een halve passievrucht, enkele schijfjes banaan en enkele stukjes ananas in elk kommetje. Bestrooi met kokospoeder, chiazaad en zonnebloempitten.