Exotische yoghurt met kokos en fruit
Exotische yoghurt met kokos en fruit

Exotische yoghurt met kokos en fruit

15 min.
Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 405 kcal
Energie 1695 kj
Vet 26.8 g
Verzadigd vet 15.7 g
Koolhydraat 27.5 g
Suiker 24.7 g
Vezel 5.3 g
Eiwit 10.9 g
Zout 0.2 g
natrium 0.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Schil de mango en snij het vruchtvlees in stukken. Mix met de yoghurt tot een gladde massa.

  3. Snij het vanillestokje open en schraap er de zaadjes uit met een scherp mes. Meng onder de yoghurt en verdeel over kommetjes.

  4. Snij de passievruchten in 2, de banaan in schijfjes en de ananas in stukjes. Schik een halve passievrucht, enkele schijfjes banaan en enkele stukjes ananas in elk kommetje. Bestrooi met kokospoeder, chiazaad en zonnebloempitten.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Schil de mango en snij het vruchtvlees in stukken. Mix met de yoghurt tot een gladde massa.

  3. Snij het vanillestokje open en schraap er de zaadjes uit met een scherp mes. Meng onder de yoghurt en verdeel over kommetjes.

  4. Snij de passievruchten in 2, de banaan in schijfjes en de ananas in stukjes. Schik een halve passievrucht, enkele schijfjes banaan en enkele stukjes ananas in elk kommetje. Bestrooi met kokospoeder, chiazaad en zonnebloempitten.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 405 kcal
Energie 1695 kj
Vet 26.8 g
Verzadigd vet 15.7 g
Koolhydraat 27.5 g
Suiker 24.7 g
Vezel 5.3 g
Eiwit 10.9 g
Zout 0.2 g
natrium 0.1 g

Bekijk het recept digitaal